در حال بارگذاری ...
جمعه 9 خرداد 1399
  • گرامیداشت چهل و یکمین بهار انقلاب اسلامی در آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مراسم گرامیداشت چهل و یکمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی و پاسداشت اربعین شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش با حضور اساتید و کارکنان آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اردبیل روز دوشنبه 21 بهمن ماه 98 برگزار گردید.

در ابتدای مراسم رشید دادخواه رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان اردبیل، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و تسلیت فرارسیدن اربعین شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش به بیان رشادت های این شهید والامقام در صیانت و پاسداری از ارزش های انقلاب اسلامی اشاره و در خصوص پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی نقش بی بدلیل مردم انقلابی و همیشه در صحنه ایران عامل اصلی دانسته و از دوران انقلاب خاطره ای را نقل نمودند. شعرخوانی و خاطره گویی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

• اذان صبح
    طلوع خورشيد