در حال بارگذاری ...
دوشنبه 19 آذر 1397
  • فراخوان سایپا برای افزایش داخلی‌سازی خودرو

پیرو بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، به استحضار می رساند گروه خودروسازی سایپا با توجه به تحریم‌ها و محدودیت‌ها در نظر دارد به منظور ایجاد زمینه استفاده همه جانبه از ظرفیت‌های داخلی موجود، توسعه داخلی سازی قطعات، کاهش ارزبری در صنعت خودروسازی کشور و تولید محصولات جدید مورد نیاز، از دانش و ایده‌های ناب علاقمندان دانشگاهی و پژوهشگران فعال در حوزه خودروسازی استفاده نماید. بر همین اساس، مطابق با خبر مندرج در سایت خبری ایسنا (کدخبر: 97071005603)، از کلیه صنعتگران، دانشگاهیان و نخبگان علاقه‌مندی که هرگونه پژوهش مطالعاتی، طرح علمی یا ایده‌ای ناب برای طراحی، ساخت و کاربری قطعات خودرو داشته باشند، دعوت به همکاری شده است.

*فراخوان سایپا برای افزایش داخلی‌سازی خودرو

خط تولید سواری

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: با توجه به تحریم‌ها و محدودیت‌ها برضد صنعت خودروسازی کشور، گروه خودروسازی سایپا قصد دارد زمینه استفاده همه‌جانبه از ظرفیت‌های داخلی موجود و دانش و ایده‌های ناب علاقه‌مندان دانشگاهی و پژوهش‌گران فعال در حوزه خودروسازی را جهت توسعه داخلی‌سازی قطعات، کاهش ارزبری در صنعت خودروسازی و تولید محصولات جدید مورد استفاده قرار دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایپانیوز، محسن جهرودی اظهار کرد: با هدف توسعه داخلی‌سازی قطعات خودرو، سایپا از صنعت‌گران، دانشگاهیان و نخبگان، دعوت به‌همکاری می‌کند.

به گفته وی گروه خودروسازی سایپا قصد دارد زمینه همکاری را برای تمامی علاقه‌مندانی که هرگونه پژوهش مطالعاتی، طرح علمی و یا ایده ناب در زمینه طراحی، ساخت و کاربری قطعات خودرویی دارند فراهم کند.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تأکید کرد: سایپا تمامی طرح‌ها، پیشنهادها و ایده‌ها را در زمینه ساخت قطعات مربوط به موتور، گیربکس و اکسل خودرو، ساخت قطعات تریم داخلی، قطعات برقی و سیستم‌های داخلی خودرو و همچنین ایده‌های تحقیقاتی و مطالعاتی درخصوص طراحی ظاهر بیرونی و داخلی خودرو را جمع‌آوری و مورد پایش قرار خواهد داد.

جهرودی ادامه داد: گروه خودروسازی سایپا به تمامی افرادی که طرح و ایده آنان پس از پذیرش، به‌صورت علمی در تولید محصولات آینده مورد استفاده قرار گیرد، تعهد خرید با تیراژ بالا را خواهد داد که ارزش‌گذاری بر روی دانش و خرید ایده علمی محققان محسوب می‌شود.

وی گفت: با اجرای این طرح، علاوه بر گسترش زمینه بهره‌مندی از توانمندی‌های داخلی و توسعه همکاری صنعت و دانشگاه، فرهنگ استفاده از تولید داخلی گسترش خواهد یافت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا تصریح کرد: تنها راه برون‌رفت از چالش کنونی صنعت خودروسازی و تحریم‌ها، خودباوری و استفاده از توان داخلی متخصصان و نخبگان است که سایپا در این راستا آماده هرگونه همکاری از طریق ایجاد فضا و فرصت بروز استعدادها و توانمندی‌ها است.

وی در پایان با اشاره به عدم استفاده از ظرفیت‌های داخلی موجود در دوره‌های گذشته تأکید کرد: یکی از اصول اقتصاد مقاومتی بهره‌گیری از توانمندی‌ها و تخصص نخبگان داخلی است که گروه سایپا قصد دارد با شناسایی ایده‌های خلاقانه در زمینه طراحی و ساخت قطعات خودرویی، زمینه اجرای پروژه‌های ساخت بر مبنای این ایده‌ها را با سرمایه‌گذاری به اجرا درآورده و به صورت تضمینی قطعات تولیدی را با تیراژ بالا خریداری کند.

لینک خبر: https://www.isna.ir/news/97071005603

• اذان صبح